AXAL® Pro – Таблетирана сол

Таблетирана сол AXAL

 

Таблетирана сол AXAL® Pro предлагат перфектно качество. Предназначени за използване в средни до големи системи за омекотяване на водата на базата на йонообменна смола.

Таблетирана сол за ефективно, безпроблемно омекотяване на водата с всички предимства:

  •  по-малко натрупване на котлен камък
  •  по-дълъг експлоатационен живот за инсталации и съоръжения
  •  по-малка консумация на енергия и по-добра производителност
  •  намаляване на  необходимите перилни и миялни препарати
  •  икономии на време и пари за обслужване и поддръжка.

Чистота – Изключителна производителност и дълъг живот на омекотители за вода, благодарение на високото съдържание на натриев хлорид  – мин. 99,9%.

Разтворимост – Без остатъци в контейнерите за сол, благодарение на съдържанието на неразтворими съставки, по-малко от 0.01%

Форма – Без слепване на солта в резервоара саламура поради патентованата си форма стабилност – Не натрупване на сол утайка в резервоара за саламура поради стабилна форма и ниско съотношение на фини частици

КАЧЕСТВО: Строги изисквания за качество са изработени по специални соли за регенериране за омекотяване на вода системи, така че те не нарушават функцията на йонообменен материал. Чрез удовлетворяване на критериите за чистота и тестване на изискванията на Европейския EN 973 тип А и EN 14805 тип 1, Codex Alimentarius и стандарти NF, AXAL® Pro солни таблетки осигуряват идеала средство за генериране мека вода. Солта се използва, за да направи AXAL® Pro също е в съответствие с изискванията за качество на клас храни сол.

СВОЙСТВА: AXAL® Pro таблетки сол са изработени от висока степен на чистота, напълно разтворим вакуум сол. Тази специална сол е свободен от добавки, които биха могли да нарушат функцията на йонообменната смола. AXAL® Pro солни таблетки не съдържат вредни съставки, са напълно разтворими и са устойчиви на гниене. Патентованата, изпъкнала форма на AXAL® Pro солни таблетки и ниското им съдържание на фини частици от осигуряване на максимална разтворимост и разтваряне на скоростта.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС: вакуумна сол, използвана, за да се направи AXAL® Pro солни таблетки се уплътнява при високо налягане с помощта на специален производствен процес при контролирани условия. Това равномерно нанасяне налягане предотвратява преждевременното разпадането на таблетките солените и намалява степента на сол прах.

Колко е важно да използваме мека вода